lørdag 30. november 2013

Konfekt

Nam!

Jeg så denne på FaceBook og som vanlig kom tanken: Denne kan jeg lage lavkarbo.

Noen ganger er det mer success enn andre - denne var en av dem

De ble kjempegode!

Du trenger:

130g peanøttsmør
130g kokosolje
2dl mandelmel
2dl havregryn
50g sukrin+
100g sjokolade 85%

Slik gjør du:




1) Smelt peanøttsmør og kokosolje sakte over svak varme
















2) Finhakk sjokoladen og mål opp det tørre
















3) Ha alt i peanøttsmør/kokosoljen og bland til sjokoladen har smeltet

4) Ha i en form/former og sett i kjøleskap til stivnet














5) Del opp i småbiter og server

Første gangen brukte jeg brødform og skar opp biter etter at den hadde stivnet.

Senere fikk jeg ideen og bruke små muffinsformer og plassere en hasselnøtt i hver - kjempegodt!!

Denne er veldig mektig, så ikke lag for store biter.

1 kommentar: