Etter endel prøving og feiling har jeg kommet frem til denne oppskriften som har vært en suksess både her i huset og med venner og kjente.
Den blir blodsukker stabil ved bruk av veldig lite lasagna plater og endel fett som veier opp.
Ingredienser:
700g kjøttdeig (jeg bruker mix)
400-500ml tomatpurre (den jeg bruker har både hvitløk og løk)
2 dl mandelfløte
hvitløkspulver
løkpulver
4 lasagnaplater uten gluten
revet hvit geitost
Slik gjør du:
1) Brun kjøttdeigen med krydderet
2) Tilsett tomatpurreen og mandelfløten og gi det hele et oppkok
3) Legg lagvis saus - 2 plater - saus - 2 plater - saus
4) Strø hvit geitost over. Mengden kommer an på hvor mye du liker - jeg har MASSE på :)
200º - 40 minutter
Server med en god salat og KOS DEG!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar