Her i Spania er det veldig normalt å bruke bakverk til frokost, og ektemannen min var veldig glad da jeg kom opp med denne oppskriften.
Han bruker dem til å dyppe i kaffen, noe vi fra Norge kanskje ikke helt skjønner, men de er veldig gode og kan brukes både som frokost, i matboksen eller til kaffen.
Denne oppskriften gir rundt 30 muffins.
Ingredienser:
250g smør i romtemperatur
1 dl sukrin+
6 egg
1 dl mel uten gluten
1 dl fiberfin (evt. 2dl mel uten gluten)
2 dl mandelmel
2 ts bakepulver
1 ts vanilje
1 ts kardemomme
Slik gjør du:
1) Visp smør og sukrin+ hvitt
2) Bland i eggene
3) Bland i alt det tørre
4) Fyll muffinsformer til midten
180º 20-25 min - Pass på dem så de ikke blir brent
Holder i mange dager i kjøleskapet
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar